Alla inlägg den 15 april 2015

Av Pauline Larsson - 15 april 2015 22:00

Kunde inte somna igår, hade en känsla som jag aldrig riktigt känt förr. Olivia sa till mig att jag skulle ta vara på den här dagen som kom idag. Kunde inte föreställa mig hur den skulle kännas. Nu när jag väl är här första dagen på mitt äventyr så skall jag erkänna att jag känner mig lite trött och rädd .Att jag är trött har sin förklaring. Och att jag är rädd är kanske inte konstigt, allting är så nytt. Men tror att morgondagen här i Teneriffa kommer att få mig att känna mig lite mer hemma än idag. Saknar ju tillomed Sverige, haha.
Efter att vi landat här på ön så hyrde jag och Oscar en bil. Vi slänger på oss varsitt par shorts innan man svettas ihjäl i långbyxorna som vi hade.
Färden till huset var vacker. Mycket bergig miljö. Branta backar och krokiga vägar. Palmerna dyker upp lite här och var. Utsikten från huset är underbar, och jag ser fram emot att ta ett dopp i poolen.
Jag och Oscar åkte till en matbutik och handlade lite för några timmar sedan, det var roligt att se allting på spanska. Ser fram emot att lära mig språket!! Haha var inte lätt att förstå när jag skulle läsa på kryddförpackningarna innan. Chansade på en krydda som jag hoppades skulle innehålla grillkrydda.(vilket den inte gjorde)
När jag gick på toa innan så upptäckte jag en röd glansande kackerlacka vilket gjorde mig något panikslagen. Är lite nojig inför att duscha nu måste jag erkänna. Småkryp är extremt äckligt.. Speciellt de som är snabba! Ogge lovade mig nyss att han skulle ta ut den imon bitti om den var kvar, får la se om han vågar. Haha. Nu är det dags för mig att sova.
I morgon kanske det kommer upp lite mer bilder på miljön här. Är väldigt sugen på att fotografera med systemkameran.  

 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Detta är en blogg om en flytt till Madrid och vardagslivet jag kommer att ha där tillsammans med pojkvännen.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
April 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards